Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Transportcykling.

Jag försöker cykla till skolan varje dag jag har föreläsningar, en sväng som tar 40 min t/r med min röda stålhäst. På vägen hem idag var himlen snäll nog att dela med sig utav en härlig regndusch. regnet fullkomligen öste ner och jag var väldigt glad över den tunna regn/vindjackan från Columbia Sportswear som jag fick förra året och som jag hade pulat ner i väskan “utifall att”. När jag kom hem var jag blöt överallt förutom under jackan. Skorna klaffsade blöta, jag var blöt in på trosorna, mitt hår var helt nyduschat.

Jag har inga svårigheter alls med regn, snarare tvärtom. Jag gillar framförallt vårregn, som inte blir lika isande kalla som höstregn. Kom på mig själv med att le när jag cyklade genom regnskuren och tänkte på livet. Många människor stod ihopträngda under tak, i busskurer eller trappuppgångar. Men jag cyklade, blev blöt och gillade det.

Just nu har jag två problem. Det ena är att jag är sjukt trött. Så trött att jag helst skulle vilja sova och absolut inte anstränga mig. Det andra är att jag vill ut och springa i den svala friska efter-regn luften, men jag vet inte om jag ska/bör utmana foten med löpning två dagar i rad, då jag känner av foten litegrann efter igår. Styrketräning känns inte alls lika spännande..

 • Vilken härlig bild!

  Erika

  May 17, 2011

 • Måste bara säga att du är sjukt inspirerande.Varje gång man går in här blir man så himla glad för att du alltid ser så positivt på allt :) Du ser så sjukt glad ut jämt och det smittar av sig kan jag lova. var bara tvungen att säga det, fortsätt att inspirera! Jag har själv kommit av helt med träning… men blir så sugen att cykla när jag såg det här. //Emma 18 år.

  Emmy

  May 17, 2011

 • grym bild!!!!!

  Träningsglädje

  May 17, 2011

 • “blev blöt och gillade det” mm mm mmmm!

  Linie

  May 19, 2011

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment