Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Mindfulness appen.

Jag måste verkligen tipsa er om Mindfulness appen som jag laddade hem för någon vecka sedan. Jag behöver få fler stunder i min vardag där jag hittar lugnet men jag har svårt att få till det på egen hand. Jag har hört flera prata om den här appen och sagt att den var bra och den är verkligen det. Man kan välja mellan guidade meditationer, eller tysta meditationer med klockor i olika längd. Jag är mest förtjust i de guidade meditationerna där jag får en tydlig instruktion om vad jag ska göra, hur jag ska fokusera och påminner mig. En liten detalj som jag bär med mig efter en meditation, som man faktiskt kan göra när som helst, 3 minuter har man alltid till över, är att se på hela kroppen som en stor lunga. Väldigt bra tanke!

 • Håller med dig! Den är riktigt bra. Jobbar på att prioritera tiden ännu mer för mig själv så att jag kan använda appen mer. Men helt klart en favorit på min iphone.

  Karin

  May 29, 2011

 • Hej Ella,
  Jag har suttit och läst på din gamla blogg (innan flytten) sen jag vet inte riktigt mars-april och jag är så jäkla (sorry för ordvalet) stolt över dig som klarar av den här resan när jag inte ens klarar av att springa i en vecka utan att tröttna. Dock så kommer jag under sommarlovet (fyller 15 nästa vecka) köra ett 10-veckors schema med löpning för att få bättre kondition och uthållighet. Jag tränar fyra ggr i veckan, simning, idrott och fys. Men jag ska även få in löpning effektivt, även promenader och jag är självklart på om du börjar med utmaningarna igen! GO ELLA!

  Matilda Sigemo

  May 29, 2011

 • Tack för de fina fina orden Matilda!
  Hoppas du hittar glädjen i löpningen precis som jag har gjort. Att springa är underbart!
  Välkommen hit!

  ÄtaTränaKämpa

  May 29, 2011

 • Åh vad härligt med en sån app! mmm en vacker dag kanske jag oxå har en iphone eller ipad *önska* =)

  n00bis

  May 30, 2011

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment