Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Göra vad jag vill.

Fy fasen vilken trött dag. Jag har verkligen ingen lust att göra någonting av allt jag borde göra. En klok vän sa till mig när jag ojade mig över att jag inte visste vad jag skulle göra, “Gör vad du vill!”.

Göra vad jag vill? Om jag inte vet vad jag vill då? Om jag vet bättre vad jag borde och måste än vad jag verkligen, innerst inne vill göra? Jag vet inte riktigt hur det fungerar om man släpper tyglarna och låter viljan styra. Kanske är det just det jag borde träna på. Mer glädje och mindre måste.

Idag tänker jag därför träna på det och inte göra något som jag “måste” bara för att jag “borde”.
Vi får väl se vart det leder mig. Som det känns nu så kanske hela vägen till sängen..

 

 • Mer glädje och mindre måsten…det gillade jag.
  Det låter underbart men känns svårt att genomföra (för mig)
  <3

  Li

  May 30, 2011

 • jag älskar glädje och omåsten!

  Träningsglädje

  May 30, 2011

 • Det är en hårfin balans det där, mellan att göra vad man vill och ge sig själv en spark i baken över tröskeln. Men när man är sådär trött så måste man ge sig själv slack. Tänka positiva tankar och inte racka ner på sig. Man måste ju hitta lite lust i allt det där “man måste”!

  Katten

  May 30, 2011

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment