Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Det där matexperimentet..

20110504-031211.jpg

Var med på uppföljningen utav mättnadsexperimentet jag var på för någon vecka sedan. Det var fortfarande ingen höjdare med spagetti och tomatsås.

 • Hej!
  Nu måste jag bara kommentera för mina klasskamrater och jag har suttit och förundrats i grottan nu ett tag. Vi har nämligen upptäckt att en tjej värmer gigantiska mängder pasta och tomatsås, som hon sedan värmer och lassar upp i två stora skålar. Därefter vägs det och hon går iväg med det. Vi har suttit som frågetecken om hur mycket hon egentligen äter och det här har varit det stora samtalsämnet de senaste luncherna, särskilt vägningen. Men nu ramlar poletten ner för mig, och jag kan inte vänta tills kommer till psykologen på fredag och får berätta för klassen! Haha

  Lovisa

  May 4, 2011

 • Nu har du svar på tal ;) Jag vill verkligen poängtera att mina åsikter inte gäller ALLA. Jag tycker du är GRYM som gått ner så mycket i vikt!! Vilka “före och efter” bilder! Wow!!! Och att för din del slänga ut vågen kanske hade varit lite misslyckat :) Jag är bara så trött på fettförbränningshysterin och alla som inte “behöver” väga sig. Varför bli besatt över nått kilo hit eller dit… Ha de gött! :)

  Michaela

  May 4, 2011

 • Jag svarar här också:
  Jag håller med dig!
  Jag är ohyggligt trött på allt fokus på viktnedgång och fettförbränningshets. Själv så har jag dock ett fysiskt behov av att gå ner i vikt och då blir det lite annorlunda. De flesta som tjatar om vikt, mat och förbränning har dock inget att vinna på att hetsa upp sig över något kilo hit eller dit, vad spelar det för roll?

  Hur verkar boken i övrigt?

  ÄtaTränaKämpa

  May 4, 2011

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment