Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Aj aj aj!

20110527-113519.jpg

Jag har precis kommit ut från Mårtens mottagning. Han är verkligen alldeles för bra på att hitta exakt vart smärtan sitter för att sedan penetrera den med en nål. Idag var problemområdet han tidigare behandlat helt smärtfritt.

Istället hittade han ett annat ställe, precis bredvid som varit “gömt” av den tidigare smärtan. Smärtan när han satte ner nålarna där var obeskrivbar. Tårarna rann, jag hulkade och led verkligen. Herregud vilken plåga. Eftersom jag blivit så pass mycket bättre av behandlingarna så var det dock bara att genomlida. Jag hoppas jag slipper göra om det. Har dock fortsatt grönt ljus för löpning, Mårten var mycket nöjd över min förbättring.

Tack gode Gud att det är över för den här gången.

 • Fy så skönt att du är nästan helt bra nu :) (förstår att det säkert är värt den momentana smärtan på vägen)
  Jag vet att du skrivit förut vart det är du går, har du lust att skriva ut det igen, eller maila mig? Jag har nämligen liknande problem som du, smärta i foten, men känner själv att själva roten inte är problemet för jag har inte “tryck-ont” där… Skulle vara jättetacksam!

  Kejrin

  May 27, 2011

 • Jag går till Mårten Prosell i Uppsala, efter rekommendation. Han är verkligen riktigt bra!
  http://www.martenprosell.se/kontakt.html

  ÄtaTränaKämpa

  May 28, 2011

 • Hhmm, undrar om han skulle kunna hjälpa mig också. Jag kör ju nu idrottsmassage för vaderna, samt rehab men kanske någon behandling hos honom kunde vara ett bra komplement också… Så jag håller med ovanstående, gärna lite kontaktinfo ;)

  Millis

  May 27, 2011

 • Jag ska oxå ta tag i behandling av min ömma kropp. Vilket år som helst nu =S

  n00bis

  May 27, 2011

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment