Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Yinyoga på Balance.

Sara bjöd som sagt med mig på ett pass yinyoga på Balance, där hon tränar. Jag förstår av det lilla jag såg att hon valde Balance framför SATS, skillnaden ligger i att det är fräschare, detaljerna ger en mer “exklusiv” känsla och av det jag såg, fanns det många löpband. Dagens yoga var helt okej, men fortfarande går det inte att jämföra med yinyogan på Hawaii. Finns det något som går att jämföra med den? Ni som yogar i Stockholm, har ni några tips? Jag börjar känna att det är hopplöst. Det tråkiga idag var att rummet var väldigt kallt, jag frös under yogan och att vi var i positionerna alldeles för kort, hela passet var lite väl kort fakitkst. Annars var upplägget helt okej.

Ett annat enkelt konstaterande – jag älskar yinyoga. Jag känner hur mycket gott den gjort för mig redan, jag är smidigare och lugnare. Precis vad jag behöver!

 • Yinyoga på Active Balance i Täby är super. Vet inte om den är som på Hawaii men bra är den :-)

  Karin

  April 12, 2011

 • Läser alltid din blogg och fick bara en ingivelse nu att faktiskt säga att jag tycker att du skriver klokt, om intressanta grejor och att jag blir inspirerad till tusen av dig!

  Jessica

  April 12, 2011

 • ÅH TACK! Det värmer så oerhört att få sådana här fina kommentarer. Tack!

  ÄtaTränaKämpa

  April 12, 2011

 • Hej!
  Hur fungerar YinYoga? Är det mycket böj och töjningar eller är det snällare. Jag har ju som sagt skadat min rygg och ska hitta en yoga form som inte “töjer på kroppen” så mycket. Utan mer tränar uthållighet och balans. Är Yinyoga då nått för mig?

  EllinorO

  April 12, 2011

 • Jag tror inte att yin är helt optimalt för dig. I Yin sitter/ligger man enbart och dte är fokus på att slappna av i alla ställningar och mjuka upp bindväven. Det kan tex innebära att du sitter med benen i ett V framför dig och lutar dig sakta ner/framåt och låter gravidationen och huvudet dra dig mot backen samtidigt som du är helt avslappnad. Sen stannar man där och andas i några minuter. Yin stärker inte så mycket, utan slappnar av och öppnar energiflöden. Å andra sidan är yin väldigt snäll och tillåtande. Skulle tro att du söker en annan typ av yoga, men vilken kan jag tyvärr inte svara på för jag är rätt insnöad på yin.

  ÄtaTränaKämpa

  April 12, 2011

 • Snygg kläd/färg-matchning med killen på bilden bakom :)

  Ida

  April 13, 2011

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment