Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Promenad med foten.

Tog en promenad till och från min psykolog idag, det tog sammanlagt en timme för jag tog en omväg hem. Kände försiktigt på foten och den är inte så snäll nu tycker jag. Den värker inte, men den är lätt irriterad så jag kör ingen löpning idag heller, men räknar med att kunna köra löppasset imorgon som planerat enligt schemat.

För övrigt är det underbart att bo inne i stan och ha promenadavstånd till allt! Jag känner redan hur mycket lättare det är att gå lite extra istället för att ta bil/buss/tunnelbana. I like!

 • Hej !
  Hittade hit precis ! Du inspirerar verkligen ! Jag länkar till dig !

  Nina

  April 6, 2011

 • Varmt välkommen hit! :)

  ÄtaTränaKämpa

  April 6, 2011

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment