Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Perfekt fredag.

Löpningen var tuffare idag än igår, så istället för att hinna 3 km på 21 minuter så tog det nästan 23. Men jag är jättenöjd! I vanliga fall brukar benen få vila en dag mellan och idag hade jag dessutom en ryggsäck med mig. Det kändes som att det gick långsammare än det gjorde.

Maxpuls 194, 96% och snittpuls 162, 80% men då är upp och nedvarvningspromenaden inräknad. Ett tungt pass med andra ord.

Det här passet yinyoga var riktigt bra! Jag hade önskat att det var längre. Vi höll positionerna i nästan fem minuter och vi fokuserade på några positioner som passade mig perfekt och jag kände att jag fick god vägledning och tid. Min kropp öppnade upp sig som en liten blomma och en fin lyckokänsla bubblade upp i bröstet. Härligt!

Istället för att känna mig stel och tung i kroppen som efter ett löppass kände jag mig lätt, smidig och mjuk när jag promenerade hem. Vilken superfredag! Nu har jag tränat mer eller mindre varje dag den här veckan, imorgon blir en skön vilodag på landet. Då ska jag snusa i hästpälsar och kanske se ett föl komma till världen. Om inte så får jag njuta av kattungar. Inte så synd om mig. På söndag väntar långpass!

God lunch som väntade hemma. Två kycklingspett från ICA på en salladsbädd. Så gott!

 • Fantastisk dag ju! Mmm…. mer såna :D

  JoHo

  April 1, 2011

 • Hej, vad är det för program du använder som visar hur din jogging runda gått? Tänkte på den gula bilden du har lagt upp

  Nils

  April 2, 2011

 • Nike +, fungerar superbra!

  ÄtaTränaKämpa

  April 2, 2011

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment