Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Nu är påsken här.

Jag har “påsklov”, om man nu kan kalla det lov när jag har två tentor nästa vecka. Att vara föreläsningsfri är dock underbart, det innebär att jag kan förflytta mig ut på landet, gosa med kattungar, längta och vänta på föl, springa på grusvägar i skogen med hunden som sällskap.

Jag ser verkligen fram emot den här påsken. Inte av något annat skäl än att jag längtar ut på landet, ut till lugnet och till min familj. Sen jag flyttade till Stockholm så brukar jag säga att jag lever i två världar. Jag är å ena sidan hästtjejen som gärna går i stallkläder, får skit under naglarna, som njuter av att vara ute och gillar det avkopplande lugnet som djur och natur bidrar med. Men jag är å andra sidan en riktig stadstjej, som älskar att klä upp mig, gå ut på stan och träffa vänner, äta god mat och att vara där det händer. För att må bra måste båda sidorna av mig själv få finnas och ta plats.

Så nu ska jag nära min lantliga sida, om några minuter tar vi bilen och sticker iväg. När vi kommer fram ska jag dra på storstövlarna och hellyhansen jackan och hänga i stallet. Underbart!

Dagen började förövrigt fint med promenad till och från min psykolog. Att gå till psykolog är en del av utbildningen till att själv bli psykolog, men det är också så oerhört utvecklande. Varje gång lär jag mig något nytt om mig själv eller bearbetar något jag kanske inte ens visste att jag gått omkring och burit på. Att dela med sig utav det svåra, gör det många gånger lättare att hantera.

Knappa sextusen steg i stan än så länge idag, resten blir på landet!

 • idag går det segt på stegräknaren här…
  Ska sj åka utåt imorgon.
  Är det inte härligt att ha två världar att njuta av?
  När du skriver om “landet”, då längtar jag extra mycket till mitt “andra hem” och känner mig extra mycket glad över att det är påsk och att jag snart ska åka dit!
  hoppas DU får en fantastisk onsdag!
  <3

  Li

  April 20, 2011

 • Härligt med en blandning av stads- och lantliv. Jag känner verkligen igen mig & älskar att bo i stan men ha mina föräldrar & svärföräldrar på landet där man kan varva ner ibland.

  Skulle också vilja gå hos psykolog. Tror man lär sig otroligt mycket om sig själv. Tråkigt att det ska vara så dyrt bara..

  Jag hoppas du får en riktigt skön påsk!
  Kram

  Anna

  April 22, 2011

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment