Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Inspirerande läsarhistoria.

Igår bad jag er dela med er utav era inspirerande historier, oavsett vad ni kämpat med, förändrat eller utmanats utav. Den här historien kommer från Madeleine. Läs och inspireras! Vill du också dela med dig, maila mig på atatranakampa@hotmail.com

När jag var 19 år förlorade jag min mamma i cancer och förlorade även mig själv i tröstätande. Från en normal tonåring på 72 kg skenade vikten iväg utan kontroll. Det var så mycket lättare att fortsätta äta och dölja sig bakom de skyddande lagren av fett. Till slut vägde jag över 120 kg och bedövade allt som gick snett i livet med socker. Litervis med läsk och godis, kakor, choklad slank dagligen ner utan att blinka. 25 år gammal insåg jag att jag har slösat bort det som ska vara de bästa åren av mitt liv på att vara tjock. Vill jag fortsätta såhär, vill jag fortsätta undvika livet och hitta på ursäkter och skjuta upp allt? Bara sitta hemma arbetslös och tycka synd om mig själv?

Jag bestämde mig för att det var nu eller aldrig, på riktigt. Jag skulle inte ge upp förrän jag var normalviktig. Jag startade en blogg för att kunna peppa mig själv dagligen och bara skriva av mig varje gång det tog emot. Idag väger jag 92,5 kg och mår så mycket bättre. Tack vare ett fysiskt aktivt arbete så är jag nu igång hela dagarna och min viktnedgång har gått snabbt när jag drog ner på sockret. Jag har fortfarande  nästan 10 kg kvar till normalvikt men jag har aldrig varit mer stolt över mig själv. Jag som hade världens sämsta självdisciplin och var världens största godisgris!? Nu har jag fått tillbaka livsglädjen och ser det som en rolig utmaning att försöka uppfylla mina drömmar som legat på is i flera år!

Jag vågar, jag vill och jag orkar!

Läs mer på Madeleines blogg.

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment