Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Foten säger aj.

Jag känner fortfarande av foten idag. Kanske var det inte så bra att springa två dagar i rad förra veckan och sen köra ett långpass på det. Så jag hoppar över dagens inplanerade löppass idag och vilar både fot och kropp. Min fot gör inte jätteont, så jag hade nog kunnat springa. Jag velade länge och väl innan jag insåg att det var bättre att vila en dag för mycket än en dag för lite när dte kommer en skada. Så fick det med andra ord bli.

Såhär efteråt är jag väldigt nöjd med mitt beslut. Att missa ett träningspass är ingenting mot att missa flera veckors löpträning. Bra. Istället för att träna, så sitter jag ikväll och planerar kommande träning och ett upplägg jag snart ska presentera för er Jag känner mig oerhört taggad!

 • Jag kör voltaren på inflammerat hälsensfäste just nu. 4 gånger om dagen i tio dagar och det blev en klar föbättring, efter två veckors uppehåll kör jag nu en ny intensivkur, mycket smörjande men vill man bli bättre så!

  Ida

  April 5, 2011

 • Du har så rätt! Att missa ett träningspass är ju verkligen ingenting mot att missa flera veckor av löpning.
  Jag försöker också tänka så nu när jag har ont i benhinnorna fastän det rycker i resten av kroppen då den bara vill ut och springa.

  Marieh

  April 5, 2011

 • Aaa asså sånt e svinjobbigt när man är supertaggad men måste stå över. Men jaa, de är ju för de bättre :) Bra beslut!

  Annelie

  April 5, 2011

 • Även jag sätllde in mitt springande igår (tisdag) pga ett elakt trilskande högerknä! Inte nog med att jag hade ont innan, jag vred till eländet under ett utfall under lunchen, så något spring blev det inte!

  Men som du säger, bättre att vila en extra dag än att förstöra flera veckor!

  Nilla

  April 6, 2011

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment