Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Dela med dig utav din historia!

Många mailar till mig och berättar om förändringar de har gjort i sina liv, hur de har blivit inspirerade utav bloggen eller vill inspirera mig när jag tvivlar, genom att säga “Kan jag så kan du.” eller tvärtom om “Kan du, så kan jag.”

Alla dessa mail värmer så oerhört mycket och ni är så många därute som har inspirerande berättelser att dela med er utav. Hur ni börjat älska träning, hur ni hittat er själva, hur ni gjort en stor livsförändnring, hur ni gått ner mycket i vikt osv.

Jag skulle gärna höra era historier. Jag inspireras utav människor som utvecklats, utmanats och förändrat sitt liv till det bättre. Om du känner för att dela med dig utav din historia, så maila mig på atatranakampa@hotmail.com en text och gärna någon bild. Bloggar du får du gärna bifoga din bloggadress, så publicerar jag era inspirerande historier och tankar så att fler kan få inspireras och beröras.

da5da3

Ibland glömmer jag bort att jag faktiskt också förändrats en del. Då inspireras jag av mina foton som visar en del utav förändringen.

 • Den viktigaste resan är den mentala
  Den på insidan!

  Din resa är fantastisk
  Innifrån och ut!

  Min resa finns dokumenterade i min blogg under kategorin “före och efter”!

  emliscious

  April 11, 2011

 • Wow vilka framsteg du gjort! Jag är imponerad – otroligt starkt jobbat. :)

  Själv har jag mer jobbat mig upp i vikt efter anorexi + haft träningen som terapi i jobbiga perioder i livet. Jag kommer presentera mig & min “träningsresa” mer i nya bloggen. Kommer jag ihåg det kan jag skicka texten även till dig.

  Anna

  April 11, 2011

 • Anna och Emelie, om ni vill sammanfatta er resa och synas här, så vore det jätteroligt och skulle inspirera flera! :)

  ÄtaTränaKämpa

  April 11, 2011

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment