Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Veckoutvärdering, vecka 5.

Det här har varit en bra vecka! Bra mat. Bra träning. Bra känslor och tankar. Bra skola.

Dealen med min syster har verkligen gjort susen med mitt mående. Även om jag har missat någon grej någon gång. De viktigaste bitarna med datortid, sömn och mat har dock fungerat klockrent. Ett väldigt bra initiativ, snart har vi kört en månad!

Knappt åtta timmars fysisk aktivitet den här veckan. Jättebra, även om jag gärna skulle se lite mer styrketräning framöver. Att ha tre pass i veckan som baseras på löpning är sjukt bra, men jag måste vara lite rädd om foten och inte nöta så mycket på den såhär i början. kanske vore det bättre om någon av långpromenaderna hade varit exempelvis långcykling. Och när jag väl går, så är det ett måste att jag går i rätt skor med ilägg. Dock,peppar peppar, så känner jag ingenting i foten så det bådar gott!

MÅNDAG: Rask promenad 80 min
TISDAG: Löpning/promenad 38 min
ONSDAG: Vila
TORSDAG: Löpning/promenad 40 min, stretch 5 min
FREDAG: Styrketräning 40 min, roddmaskin 5 min, wave 20 min
LÖRDAG: Rask promenad 90 min, stretch 5 min
SÖNDAG: Löpning/promenad 60 min, stretch 5 min, Rask promenad 90 min

Inför vägningen imorgon hade jag varit helt säker på minus, om det inte varit så att min mens kom igår och jag har svullnat upp som en stor ballong. Men, upp på vågen ska jag ändå. Vi håller tummarna, eller hur?

Kanske har solen något att göra med att livet känns så fint just nu?

bloglovin

  • klart vi håller tummarna lycka till imorgon :O) kram Cee

    Cee

    February 7, 2011

  • Bra jobbat med träningen :)

    Paula

    February 7, 2011

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment