Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Utvärdering av vecka 6.

Nu när jag har landat i Stockholm och borde sitta med min hemtenta, så tänkte jag istället köra en utvärdering på förra veckan.

Förra veckan var en bra vecka! Alla passen för halvmaran har avklarats och det har promenerats en del utöver det också. Hade dock önskat att jag fått till något pass med styrketräning. Behöver det för att bli en stark löpare. Foten känns dock oväntat bra. jag tror att det är optimalt med tre löppass i veckan. Foten hinner återhämta sig och det blir inte för mycket nötning men ändå tillräckligt många pass för att jag ska förbättras och bli starkare samt uthålligare.

Veckan avslutades ju som sagt uppe i Umeå, en väldigt vacker och kall stad och med ett dop. Det blev också en sk “kakdag” i söndags, på dopet, när en utebliven lunch kompenserades med lite för många kakor. Ingen större skada skedd dock.

imorgon blir det vägning och det kan bli precis hur som helst. jag känner inget förtroende för varken vågen eller min egen förmåga längre/än. Jag behöver få det bevisat att det faktiskt går att gå ner i vikt, igen, tror jag. Så, imorgon ska det bli spännande att se vad vågen säger.. Jag sitter i alla fall med ett hjärta fyllt till bredden med kärlek efter helgen, alla hjärtans dag är det också, så livet är fint. Det är det verkligen.

  • Vad roligt att du tränar inför en halvmara! Vilken ska du köra?

    Anna

    February 14, 2011

  • Det hade kunnat vara jag som skrev det där med att jag inte litar på min förmåga att kunna gå ner i vikt än/längre. Men när jag rannsakar mig själv och det senaste året vet jag ju egentligen varför viktminskningen inte varit större, jag har helt enkelt skött kosten alldeles för dåligt. Så nu är det matdagbok för hela slanten, jag mäter inget, väger inget, utan skriver bara ner allt jag äter för att få statistik på när det funkat bra och när det inte gått lika bra. Jag tycker redan jag ser en skillnad i kroppen och känner även en skillnad, men ska faktiskt bara väga mig varannan vecka. Jag och vågen har inte en helt bra historia tillsammans, och jag vill inte hamna i det igen.

    Millis

    February 14, 2011

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment