Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Träningsmål.

Det var flera som efterlyste träningsmål jämte viktmålen och jag förstår hur ni tänker, för givetvis har jag träningsmål också. Men för mig är de separerade från viktmålet. Jag tänker lite som så att jag vill hålla träningen rolig och inte så prestationsinriktad. Givetvis strävar jag efter förbättringar, men kanske i huvudsak att träningen blir av och att den är positivt laddad för mig. Att bli bättre är en del av det. Jag har vissa träningsmål, men de är faktiskt inte lika viktiga som mina viktmål.

Om träningsmålen skulle vara lika viktiga, så är jag rädd för att träningen alltför mycket skulle handla om prestation. Jag vet att jag har skrivit om det förut när mina egna prestationskrav nästan tog död på min löparlust.

Men, vad är mina konkreta träningsmål, som jag har idag?
Jag måste helt klart fundera lite på det, mycket fokus ligger just nu på löpning iom Halvmaran som jag ska springa.

Återkommer i frågan!

 • Jag håller med dig… Träningsmål är en sak, viktmål är en helt annan….

  Anna

  February 1, 2011

 • Jag skulle föreslå att du tar upp lite i överenskommelsen med systern. Det kanske inte är målet, men om du har fokus på att se hur ofta du går och lägger dig när du ska eller äter ordentilga mål mat etc så kommer nog det andra på köpet.

  ninni

  February 1, 2011

 • mitt er å bli sterkere! :D + gain weight!

 • Håller med om det där med att det lätt blir lite för prestationsinriktat med träningsmål. Så blir det i alla fall för mig och därför har jag inte så ofta tydliga träningsmål utan ser istället till att hålla glädjen vid liv så att träningen blir av ofta.

  Ulrika

  February 1, 2011

 • kloka tankar. så är det definitivt för mig med.

  Träningsglädje

  February 1, 2011

 • (fast synd att viktmål inte tar död på lusten att äta fel mat…)

  Träningsglädje

  February 1, 2011

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment