Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Klar. Äntligen.

Nu ska jag hem hem hem efter alldeles för lång tid på Studentpalatset.

Väl hemma hoppas jag att jag fortfarande har någon energi kvar för lite löpning. Det ska bli skönt att få återuppstå som en vanlig människa igen efter det här nergrottandet och hemtenta-skrivandet. 18 A4 har jag klämt ur mig. Känner mig helt tom i huvudet. Ute är det mörkt.

  • Tack för en inspirerande blogg! Har bokat min första konsultation med en PT. Har inte hört talas om någon som haft en pt och varit missnöjd!! Längtar:)

    http://mammakropp.blogg.se

    Mammakropp

    February 17, 2011

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment