Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

En bra dag.

Idag är det torsdag. Torsdag är en bra dag. Torsdag innebär löpning. Sånt gillar vi! Bara syrran anländer från skolan är vi redo att köra. När jag tog mig hem från skolan såg det dessutom ut såhär ute.

Strålande solsken. (Även om jag är lite ledsen över plusgrader, så förlåter jag vädret allt, så fort solen kikar fram!)

Dagens pass ser ut såhär:

Inled passet med 10 min rask gång.
Jogga sedan 3 min, följt av 1 min rask gång.
Upprepa det 3 gånger, dvs totalt 9 min löpning.
(3×3 min jogg, med 1 min promenad mellan)
Avsluta passet med 10 min gång

Gissa om  jag längtar till längre och mer sammanhållen löpning. Men, foten känns än så länge bra och det känns bra i kroppen att trappa upp ytterst försiktigt. Dessutom är det oväntat kul att följa ett träningsschema. För varje vecka kommer något nytt = I like! Träningsprogram is the shit.

  • Jag tror jag såg dig/er! Jag höll på att slänga min Massimo dutti-påse i ansiktet på nån längs Norr Mälarstrand (eller inte jag, stormvinden!) och hann tänka men var inte det där Ella? Fy sjutton vilket ruggväder. Imponerande att ni var ute och sprang i det!

    Erika

    February 3, 2011

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment