Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Det här kan inte vara sant..

Vaknade imorse med den där känslan av att inte längre bara vara lite rosslig i halsen. Utan med en kropp som både kändes lätt febrig, tung och med hosta och halsont. Det kan väl ändå inte vara sant? Tre dagar innan Hawaii. Samma dag som vi ska bära ner ca 30 flyttlådor tre trappor. Förstår ni hur dålig tajmingen är?

Jag stapplade iväg till ICA för att köpa ett kit med “bli frisk fort som tusan”-grejer. Hur många timmar tror ni det tar innan jag är på benen igen? Alla som vill komma till Sundbyberg och bära flyttlådor får min stora tacksamhet. Ni är ju nästan 1000 personer om dagen som läser här, någon av er kanske gillar att bära flyttkartonger? Jag lever på hoppet..

 • Jag hade gärna kommit och burit lite lådor åt dig. Men jag åker inte upp till Stockholm förän imorrn kväll :-( Krya på dig tjejen! Jag hoppas allt ordnar sig för dig! Varma kramar!

  Alva

  February 23, 2011

 • Åh, dålig tajming. Så är det rätt ofta tycker jag, att man blir sjuk när man absolut inte ska bli det. Hoppas du mår bättre lite senare idag och att det inte är influensan du fått, jag har vart sjuk i över en vecka :S

  capturethismoment

  February 23, 2011

 • Hade jag inte befunnit mig på bästkusten hade jag kommit som ett skott!

  Håller tummar och tår för att förkylningen ger med sig ASAP och att några vänliga själar kommer till din undsättning!

  Kram Carin.

  Carin

  February 23, 2011

 • Fina Carin!
  När ska du starta en blogg så jag kan få följa dig lite mer aktivt? :)

  ÄtaTränaKämpa

  February 23, 2011

 • Jag bor dessvärre för långt ifrån :)

  Christer

  February 23, 2011

 • Hej hej! Behöver du fortfarande hjälp imorgon efter kl 17 så är jag en främling som tror på att man ska hjälpa till om man kan. Och som dessutom gillar att bära flyttkartonger för att det får mig att känna mig stark :) Inget skämt det här inte, så om mina armar behövs skicka ett mejl!

  Jasmine

  February 23, 2011

 • Åh Jasmine, vilken fin människa du är! Allt är flyttat och klart idag, men tusen tack för erbjudandet!

  ÄtaTränaKämpa

  February 24, 2011

 • krya på dig!!

  viktkamp

  February 24, 2011

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment