Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Dags för långpass.

Jag glömde löparjackan och springer med tre lager varav det yttersta är en munktröja. Kan bli intressant. Man är ju bortskämd med funktionella kläder..

Håll tummarna för att rygg och rumpmuskler mår bra av lite löpning, sen jag jag stretcha skiten ur dem. En mil löpning och gång har jag framför mig. Shoot!

 • Lycka till! Hoppas passet gick bra trots att kläderna vart lite bakvänt för dig :)

  garwl

  February 20, 2011

 • Hoppas långpasset gick bra. Strongt när det är så kallt ute, jag längtar till vår, barmark och fågelkvitter.

  Jag är en som läser din blogg ofta men som nog aldrig kommenterat… illa illa. =) Hur som helst så vill jag bara säga att du är en inspiration och jag är glad du skriver om med- och motgångar.

  Jag är lite nyfiken på att börja träna med pulsklocka. Om du inte har något emot det så får du gärna skriva om vad för klocka du använder, för och nackdelar och så. Jag är intresserad av att få reda på max och medelpuls och hur många kcal man bränt. Kcal, är det något man måste ta med en nypa salt från såna där manicker eller tror du dem är riktigt uträknade?

  Ha en skön vecka!
  Elin

  Elin

  February 20, 2011

 • Hej Elin!
  Jag tycke rmig känna igen din blogg, så jag undrar om du inte kommenterat förut ändå?
  Jag tränar med på Polar RS800x som har gps-puck också. Den är jättebra, men kanske lite väl avancera dom man bara vill ha puls, tid och kcal. Jag tror att man ska ta pulsklockornas kcal-uträkning med en nypa salt, men ju mer avancerad klocka desto bättre stämmer det, tror jag.
  Om jag vore du så skulle jag kika på en enklare Polarklocka som har de funktionerna du efterlyser. De är inte heller lika dyra.
  Lycka till och tack för dina fina ord!
  :)

  ÄtaTränaKämpa

  February 20, 2011

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment