Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Vecka två för halvmaraprogrammet.

Någon frågade mig tidigare hur jag tänker kring övrig träning under tiden jag följer programmet för halvmaran. Jag kommer givetvis peta in mina andra pass under veckan, man får bara tänka lite extra vad man petar in, men med ett såhär pass lugnt program ska det inte vara några problem tänker jag.

Dagens pass tänkte jag bege mig ut på om en dryg halvtimme. Till sällskap har jag en prickig hund och kanske en sambo? Den senare kan nog vara svårare att övertala dock.. Distans med gång innebär idag att man kör en minut jogg och en minut gång och varvar. Plus upp och nedvärmning. Ett kort pass vilket passar perfekt en tisdag kväll efter en dag där jag spenderat nästan nio timmar i en bil..

 • Du är så duktig Ella!! Fan vad bra du är helt enkelt =)

  mholmstrom

  January 25, 2011

 • Tack! Vet du, det där var precis vad jag behövde höra en dag som denna!

  ÄtaTränaKämpa

  January 25, 2011

 • Vad du kämpar på! Heja dig

 • Kul att läsa din blogg! Jag håller själv på att gå ned i vikt och funderar över vilka nya mål jag ska sätta. I höstas sprang jag Topploppet 10 km för första gången och tyckte det var super med ett konkret mål. Blir inspirerad att anmäla mig till Halvmaran. Kollad elite och såg att det var olika upplägg för olika tider osv. Funderar på att köpa ett sånt program. Vad har du för något?

  Cissi

  January 25, 2011

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment