Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Ingen som vill köpa häst?

Herregud. Jag är en väldigt stygg bloggare just nu. För ögonblicket blir inget riktigt som det var tänkt. jag borde varit i Stockholm nu, men som det ser ut så blir jag kvar på landet någon dag till. Det går ingen nöd på mig egentligen. Landet innebär mycket tid till att tänka och fundera. Landet innebär också mycket tid med hästarna.

Just nu skulle jag bli väldigt glad om det vore någon som kände för att köpa någon (eller alla) av de sex hästar vi har till salu just för ögonblicket. Jag har nämligen precis insett att om vi inte säljer någon av hästarna nu, så står vi med 18 hästar efter sommaren när årets föl är födda. 18 stycken är lite för många..

Så, det råkar inte vara någon som är på jakt efter en trevlig häst kanske? Snart känns det som om jag har en häst för varje önskemål..

Apropå hästar, nu ska jag ut i stallet och kvällsfodra, tänka och planera mitt liv. Det är mycket nu.

 • Alltid sugen på en till häst. ;)
  Dock har jag två hästar, och har just nu fullt upp att hinna träna dem så mkt som jag vill. Speciellt då jag vill ställa upp i ett par tävlingar med min yngre häst i vår.
  Längtar tills isen försvinner från vägarna bara….för nu är det snorhalt att träna verkligen! :(

  Hanna

  January 10, 2011

 • Alltså du fattar inte hur sugen jag är :P Haha, men jag har varken ekonomin eller tiden eller engagemanget för den delen. Var tyvärr tvungen att sluta rida för två år sedan på grund av min rygg men längtar tillbaka typ varje dag.

  Paula

  January 10, 2011

 • Det där är drömhästar! verkligen drömhästar! om livet hade passat bättre hade jag velat ha en, för de är alldeles fantastiskt underbara!! Någon gång i framtiden så vill jag ha en ny mjuk mule att pussas med och en stark rygg att bäras av! =)
  säg till om du vill ha sällis i stallet nån gång =)

  emliscious

  January 10, 2011

 • Otroligt fina hästar, tyvärr säger jag som de andra. Hade önskat jag kunde ha häst nu men jag hinner inte med det i min livssituation. :( Lycka till och hoppas de kommer till en bra ryttare. :)

  Petra

  January 11, 2011

 • Jag drömmer ju om en alldeles egen Islänning, men inser att det inte riktigt går ihop med mitt liv nu :)!

  Anna

  January 12, 2011

 • otroligt fina, och härliga bilder!

  sugarcube

  January 18, 2011

 • Jo jag är sugen och är på väg att skaffa häst igen. Förmodar bara att min plånbok är för liten.
  De ser väldigt fina ut. Lycka till!

  Lena

  January 22, 2011

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment