Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Fram och tillbaka.

Det är helt hysteriskt hur jag lever just nu. Mitt liv är som en jojo.

Hör hur min vecka ser ut bara:

Söndag kväll åkte vi från landet, in till den nya lägenheten i Stockholm, en resa på två timmar,  som är en enda renoveringsröra. Vi sov där på en madrass på golvet, imorse kom hantverkare för att fixa med köket. Vi var i Stockholm hela dagen och fixade med både lägenheten på Kungsholmen och den i Sundbyberg, men på kvällen åkte vi tillbaka till landet där vi är just nu. Imorgon tar vi med oss två hästar och åker tillbaka till Stockholm. Vi måste först stanna på ett ställe och få till en veterinärbesiktning, på ett annat ställe ska ena hästen skos och på ett tredje ställe där ena hästen ska av innan vi slutligen når vår destination ute på Färingsö, där häst två ska av. Sen måste vi tillbaka till ställe tre och lämna släpet. Låter det krångligt? Gissa!

Hela onsdagen är vi i Stockholm, men då kommer golvläggare till nya lägenheten och då lär vi vara en del där. På torsdag styr kosan till Arboga, där två av gårdens hästar står på träning och försäljning. Jag ska dit och träffa en spekulant. På fredag blir det Stockholm för hela slanten och kvällen ska tillägnas två av mina bästa vänner. Hela helgen är uppboka av The Nike Blast.

Ja just det, sen glömde jag ju att jag går i skolan också och både ska gå på föreläsningar samt rodda ihop ett grupparbete, en hemtenta och en statistikuppgift som i själva verket består utav en mängd uppgifter, det ska inte vara klart den här veckan, tack gode gud, men tillräckligt snart för att det ska kännas svettigt. Jag ska också peta in ett möte med en mäklare, träffa min moster som är på besök från Laholm och helst hade jag velat insupa lite Träningsglädje också. Dessutom är jag hundvakt tom onsdag.

Härligt.

 • oj. blev trött av att läsa det där. ta det varsamt! men jag finns här när du har tid(!). kram!

  Träningsglädje

  January 25, 2011

 • Ojdå, jösses vad fullspäckat schema du har. Glöm inte bort att ta hand om dig också!

  Thea

  January 25, 2011

 • Glöm inte att andas! :)

  Paula

  January 25, 2011

 • Fullspäckat schema hör jag, säger som Paula: glöm inte andas!

  capturethismoment

  January 25, 2011

 • vilken vecka… puh! ta hand om dig!!

  emliscious

  January 25, 2011

 • Ojojoj, det var värst vad mycket du har inplanerat i veckan! Hoppas att du trots stress får en bra vecka och att du hittar stunder att landa i.

  Ulrika

  January 25, 2011

 • Kämpa! Vill man så hinner man!
  /Sandra

  Sandra

  January 25, 2011

 • FULLT ÖS!!!! =)

  Hanna

  January 25, 2011

 • Med ett sånt schema vet man att man lever =)

  Jenny

  January 26, 2011

 • Det var minsann ett späckat schema! Hoppas att veckan blir rolig och att du hinner med att njuta lite också!

  Karin - FitnessochHälsa

  January 27, 2011

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment