Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Det är så underbart därute!

Jag och syrran skulle gått vårt “distanspass” igår var det tänkt, men saker kom emellan och vi tog oss an Kungsholmen idag istället. Det var kallt och halt bitvis och våra munnar gick som svängdörrar, vi snackade oss igenom hela vägen runt holmen. Men det var så vackert ute. Bitigt kallt i kinderna, men inte för kyligt. Frisk luft is the shit, för kroppen och själen.

Det hela tog 80 fina minuter, snittpulsen låg på 66% och hela 782 kcal förbrukade kroppen på denna friska promenad. Imorgon blir det löppass ett för den här veckan. Jag ser fram emot det!

  • Du som gillar att jobba med kroppen så har jag ett tips på gruppträning du och din sambo alt din syster borde kolla ifall något liknande finns vid er! :) Här hos mig heter det Nordic Extreme, och här finner du lite information om upplägget: http://www.sporthallen.nu/grupptraning-bollnas/varapass-bollnas/styrkepassbns/nordicextremebns
    Superkul och precis så jobbigt som man själv känner för att göra de! :D

    Lycka till i din fortsatta träning och sunda vanor. Det är mycket bra och realistiska delmål du lagt upp tycker jag :)

    garwl

    January 31, 2011

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment