Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Behov av förändring.

Ser mig själv i spegeln och blir gråtfärdig.
Det är dags att vända trenden på riktigt nu.

För min egen skull.

 • Fina Ella, som jag bara känner genom bloggen. Du anar inte vad mycket glädje du har gett mig under den tid jag har läst din blogg. Du har gett mig en insikt om vad kul det är med träning och vad stark kroppen är. Vänd trenden för din skull och i din takt. Jag hejar på dig!
  Kram Karin

  Karin

  January 10, 2011

 • Heja dig! Vi har alla toppar och dalar nu kommer vardagen tillbaka och det är bara att se fram mot våren. Då vi kommer vara starkare och i bättre form. Synd att det inte kommer automatiskt:) kämpar med dig!

  http://mammakropp.blogg.se

  Cecilia

  January 10, 2011

 • Instämmer med Karin! Samla alla dina kloka tankar och din kraft. Kram

  Fia

  January 10, 2011

 • Jag skickar massa pepp och kramar! Jag är helt övertygad om att du kommer lyckas med dina mål, oavsett vad du tar för dig! Kram!

  Paula

  January 10, 2011

 • En väldigt massa kramar, sparkar i rumpan och ett hårt pannben skickar jag dig! Du stark vännen och du klarar allt du tar dig för!
  Beöver du, vet du vad jag finns och den där fikan vi pratade om, ska vi ta den snart?

  Kramar P

  Nilla

  January 10, 2011

 • Ella, du har ju alltid så kloka tankar kring både mat och
  träning så låt det bara ta sin tid. Du kommer att klara det!
  Kramar

  Sara

  January 10, 2011

 • Hej Ella !!

  Jag hittade hit efter att jag försökt leta efter inspiration till att gå ner i vikt jag med.
  Då fastnade jag för din blogg. Jag började min resa på 128 kg och var nere på 101 kg. Så kom December månad och jag la på mig 6 kg hur kan detta hända undrar man ? Jag som kämpat under 1,5 år för att nå dit jag är nu. Jag vill också att vågen skall visa två siffror inte tre och att man kan gå till vilken klädbutik som helst för att handla lite snygga kläder.
  Det som hjälper mig är att läsa din blog och få inspiration till att fortsätta att gå ner i vikt, jag hoppas jag kan ge dig inspiration att fortsätta ditt fantastiskt jobb som du redan har på börjat. Nu är det bara andra halvan kvar. Vad jag ser fram emot att fira är när det står 99,9 kg på vågen det var SÅÅÅ länge sedan jag sett två siffror.
  Jag skall fortsätta följa dig och heja på dig
  Lycka till nu
  Kram från Lisa

  Elisabeth Holmberg

  January 10, 2011

 • Ni alla är ju SÅ fina! Tack för all kärlek, pepp och er tro på mig. Det hjälper mig mer än jag kan beskriva. Tack!

  ÄtaTränaKämpa

  January 10, 2011

 • Det är när man gör det för sin skull som det blir bra! Du är en enorm inspiration i din vilja att vara stark och uthållig, för jag känner likadant. Att orka är det viktigaste, du är fin och bra! Heja dig.

  sanna

  January 10, 2011

 • **Räcker dig en näsduk till tårarna**
  Det är bra att det kommer ut och att det ger dig energi i slutändan att göra de förändringar du vill.
  Jag VET att du kan.
  <3

  Li

  January 10, 2011

 • har följt din blogg ett bra tag nu! Och vet du va! Du om någon verkar ha motivation till att fixa allt som kommer i din väg! Önskar jag hade din styrka att ta dig för saker! Du fixar detta! Lycka till :)

  Louise

  January 10, 2011

 • Upp med hakan tjejen, du är fantastisk!

  Candy Darling

  January 10, 2011

 • Du är stark och klarar detta! Du inspirerar och glädjer dina läsare på din blogg. Kämpa på Ella! Vi hejar på dig :)

  Sofia

  January 10, 2011

 • Hej på dig… jag har följt din blogg länge nu men har nog inte kommenterat så ofta om jag ens har gjort det men tycker du har en fin och trevlig blogg med mycket bra inlägg…
  Jag hejjar på dig och vet att du kan fixa det och det skall självklart vara för din egen skull…
  Kram och pepp….

  Cee

  Cee

  January 10, 2011

 • Fina Ella, jag tror på dig! Jag tror på din inneboende urkraft och din vinnarskalle.. Jag vet av erfarenhet att man inte blir mer pepp för att man tar ner sig själv.. Hade du någonsin sagt till en vän i samma situation – “ja, det stämmer – vänd på dig – ja, minsann – där också – jösses vad du har lagt på dig i jul”.. Knappast va? Man hade varit kärleksfullt peppande och sett vännens möjligheter och därmed sett framåt.. <3

  Kram Carin

  Carin

  January 10, 2011

 • Du är så fin Ella. Kommenterar inte ofta men läser din blogg och tänker. VILKEN FANTASTISK människa hon verkar vara. Heja Ella!

  Åsa

  January 11, 2011

 • Man skall BARA göra sånna saker för sin egen skull. Nytt år, Nya föresatser, Kör hårt tjejen!

  Christine

  January 11, 2011

 • Massa kramar!!
  Du är fin…. det kommer att gå bra!!
  Heja heja!

  Coyntha

  January 11, 2011

 • Du är värd att lyckas, now believe it and you’ll achieve it! :) Kram på dig, take care!

  Victoria

  January 11, 2011

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment