Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Videobloggspremiär.

Ja, rubriken säger väl allt!

Dagens pulshöjande aktivitet blev snöpulsning. Jag gick lite på måfå och insåg att det var på tok för halt för att kunna springa på den plogade byvägen. Jag hade en snövall på ca 1,5 m till höger om mig och sedan en äng med en knapp meter snö. Så jag klättrade över den, hjälpte lilla Alice också och började pulsa. Det var sjukt jobbigt! Både för Alice och mig. Pulsen for iväg upp i 180 som max. Phu! Sammanlagt var jag ute i en halvtimme och jag var väldigt nöjd när jag kom hem. Med lite kreativitet så kan man verkligen träna överallt.

Så, med dessa ord överlämnar jag er till min videobloggspremiär. Ni hör ju på mitt inledande stön att pulsen är rätt hög.. Oerhört kvalitativt..

Även Alice tyckte det var jobbigt, här hade dock snön minskat en aning.

  • Åh! Vad kul att få höra din röst! :)

    Och söta hunden i snön, som en mask hihi :)

    Dessi

    December 27, 2010

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment