Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Vägning, vecka 71 (51)

Vikt: 110,5 kg ( +5  kg) (sammanlagt – 22,5 kg)


BMI:
32,6

Mage vid naveln: 98 cm ( +7 cm)
Midjemått: 94 cm ( +6 cm)
Höft: 108 cm ( +4 cm)
Höger lår: 68  cm ( +7 cm)
Höger arm: 38 cm ( +3 cm)
Under byst: 93 cm ( +3 0cm)

Hej och hå.

Det var exakt 10 veckor sedan jag publicerade något viktresultat här på bloggen. Det innebär inte att de här tio veckorna har varit utan fokus på vikten. Kanske är det nu jag har tänkt som mest på min vikt, hur jag ska gå till väga och hur jag ska kunna vända den rätt oroväckande trenden med plus på vågen.

10 veckor har minst sagt satt sig på oönskade ställen och jag känner det tydligt i kroppen och jag trivs inte. Kroppen känns tyngre och plufsigare. 7 cm på låren, är sjukt mycket! Inte konstigt att jeansen sitter tight.. Fem kilo som borde varit minus istället, tycker jag.

Jag tycker att det är sjukt jobbigt med resultatet på vågen idag. Men iom att börja om lite med vägningarna här på bloggen, så känns det iaf som om jag har tagit upp strutshuvudet ur sanden och försöker göra något åt det hela. Min plan är att väga mig varannan vecka framöver istället för varje.

Och även om det känns väldigt tungt att väga såhär mycket, så känner jag mig ändå overkligt lugn och sansad. Det här är inte hela världen. Det är inte konstigt att det har blivit som det har blivit och även om det verkligen inte var såhär jag ville att det skulle bli, så är jag glad att det inte står +10 kg på vågen till exempel.

Hoppas ni är med och peppar mig framöver! Jag tror att jag kan behöva det..
bloglovin

 • Jag hejar på dig!!

  Elin

  December 21, 2010

 • Jag är med dig, varje dag till o med :)
  Jag skulle så gärna vilja träffa dig och köra ett pass, det vore jätte kul!!!
  Se nu bara framåt, du har gjort ett oootroligt arbete så här långt, och vet du, det är lagligt att ha dippar…Hitta tillbaka till din grundkärna, vad är det stora målet?? Skriv till mig o berätta om du vill, det kan vara ett steg åt rätt håll..
  STOR KRAM PT Sofia

  Sofia Stiernman

  December 21, 2010

 • Nya tag! Det är ju precis som du säger, ett steg i rätt riktning även om det inte är kul att vara med om bakslag. Vi är många här som vill följa dig och peppa dig längs vägen!

  Keron

  December 21, 2010

 • Jag klickade in på din blogg för första gången idag så jag vet inte vad du har gått igenom hittills men jag önskar dig lycka till på vägen mot ditt mål. Det är väldigt imponerande att du har gått ner över 20 kilo och jag känner mig inspirerad av att du kämpar. Jag kommer fortsätta följa din blogg och tror att du kan nå dina mål med nog mycket envishet. :) Kram Annelie

  Annelie Brithen

  December 21, 2010

 • Fina fina Ella! Du är så modig och inspirerar så många- det vet jag och det vet du! Jag tycker du är modig som är så öppen med din kropp, dina tankar, känslor och hur saker är. Ditt inlägg väcker en del tankar hos mig. Du har redan gått ner ett stort antal kilo, kan du inte använda de som recept!? Vad gjorde du som gjorde att du tappade dem och jämför det med dagens liv? Jag följer ju din blogg och ser att du tränar väldigt mycket och du verkar ha koll på maten- men har du analyserat varför resultatet ser ut så här, att du gott upp? Detta är menat som allt annat än kritik, bara tankar kring att du kanske kan dra slutsatser från din tidigare fina framgång?!

  Jag är nyfiken, du har ju använt PT, men har du tagit någon hjälp med kosten någon gång!?

  Kram!

  emliscious

  December 21, 2010

 • heja dig ella!

  Träningsglädje

  December 21, 2010

 • Du är modig som tar upp huvudet ur sanden!
  Livet är upp o ned ibland, precis som vågen, men du kommer att greja det här, för att DU är fantastiska DU!
  Jag hejar alltid på dig och pepp,pepp,pepp till dig
  <3

  Li

  December 21, 2010

 • Jag hejar på dig!

  capturethismoment

  December 21, 2010

 • Heja dig! Blir klart inspirerad av dig o att du är som alla oss andra med ups and downs!

  Cecilia

  December 21, 2010

 • du är så duktig, läser din blogg varje dag och blir så otroligt peppad av dig! :D
  lycka lycka till, och du förtjänar att nå ditt mål!

  btw, du ser mycke mindre ut än mig, fast jag väger mindre. sjukt egentligen.

  JD | - 28 kg!

  December 21, 2010

 • Jag vet precis hur tungt det känns när det är + på vågen, men tro mig, fortsätter du kämpa så kommer du fixa det hur bra som hellst! Kram

  Johanna

  December 27, 2010

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment