Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Lucka 27 – Min favoritplats

Varje dag under december kommer jag öppna en lucka till mina minnen, tankar och åsikter. Kanske lär ni känna mig, personen bakom den här bloggen, lite bättre under resans gång.

Jag har ingen riktig favoritplats. Det finns många platser i mitt liv som jag älskar. Allt från mammas hänggunga i Änglarummet till gymmet till jaktkojan ute på landet till stallet till en speciell sten ute i skogen till bilen på väg någonstans. Jag har favoritplatser jag inte sett på flera år. Under ett speciellt breadfruit tree på Fiji, Mana Island. På Island mitt i en hästflock.

En liten ö, Röhällan, som vi åker till ibland på somrarna. Min säng. På en bred hästrygg. Hos en vän. I en varm famn. Med en bok, precis nästan var som helst. På rygg under stjärnklar himmel. Med näsan i en härligt doftande hästman. Runt en brasa. I stort sett överallt med dem jag älskar.

 • Å vilken härlig bild Ella!!! <3
  God Fortsättning till dig. Kramar

  Åsa

  December 28, 2010

 • Hej. Har precis hittat din blogg. Har kollat runt och läst lite. Och vad du är bra på att sätta ord på tankar och känslor om att vara överviktigt. Har känt igen mig i så mycket du har skrivit. Och vilken inspiration du ger!

  Tove

  December 28, 2010

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment