Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Lucka 26 – Mina drömmar och mål

Varje dag under december kommer jag öppna en lucka till mina minnen, tankar och åsikter. Kanske lär ni känna mig, personen bakom den här bloggen, lite bättre under resans gång.

Det här inlägget är en dryg dag försenat, det är inte helt utan anledning. När jag satte mig ner för att skriva om mina drömmar och mål kände jag mig väldigt ofokuserad och oklar. Det kan vara svårt att definiera något när man är mitt inne i någon form utav “kris”. Kris låter måhända onödigt dramatiskt, men en kris kan ju faktiskt vara nödvändig för att det ska ske en positiv utveckling.

Just nu känner jag mig i varje fall lite lätt krisande. Att då försöka vaska fram både drömmar och mål var inte helt lätt. Eller är det det faktum att mina drömmar känns en aning för banala? För ospecifika? Jag vill må bra, i kropp och själ. Så enkelt, men vägen dit är inte spikrak och tydlig och på något vis själva målet. Att utvecklas, att utmanas. Att växa och finna den fina balansen allt mer oftare.

Jag vill bli en bättre människa, både mot mig själv och min omgivning. Mitt bästa jag.

Mina drömmar och mål är allt annat än statiska och jag vet att det inte finns något slutmål, det kommer alltid finnas en drivkraft att förbättras. Det som var drömmen igå, kanske är uppnått idag, men då har fokus redan förflyttat sig till nästa mål. Att stanna i stunden, kanske är ett mål i sig? Att våga vara nöjd här och nu.

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:mU_3BHgx1WbCHM:http://www.keithbraithwaite.com/blog/uploaded_images/Goethe-Goals-Tuscan-701377.jpg&t=1

Jag har mål och drömmar som rör min träning också så klart. Att bli lätt och få en kropp som klarar “allt”, att bli snabbare, smidigare, hållbarare. Mina drömmar pendlar och växer i olika riktningar, utan att jag för den sakens skull tror att alla drömmar är sådär ljuva om de skulle uppfyllas. Vi behöver drömmar att sträva mot, att motiveras av. Drömmar och mål.

  • Tycker det låter som fantastiska mål! :) Kanske skulle du göra upp en plan och lista ut HUR du ska göra för att må bra, bli en bättre människa, snabbare, smidigare och hållbarare?

    Malin

    December 28, 2010

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment