Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Lucka 12 – Topp 10 träningslåtar

Varje dag under december kommer jag öppna en lucka till mina minnen, tankar och åsikter. Kanske lär ni känna mig, personen bakom den här bloggen, lite bättre under resans gång.  Idag delar jag me dmig utav 10 träningslåtar jag gillar.

Jag tränar inte så ofta med musik, jag har nästan alltid en ljudbok i öronen när jag tränar med min ipod. Jag vet, det låter konstigt. När jag väl tränar med musik så är det väldigt olika vilken typ av musik jag gärna kör till, beroende på vilken träning det blir. De här tio låtarna är låtar jag gillar av helt olika skäl och de presenteras utan inbördes rangordning. Jag älskar musik och är känd för att sjunga mycket, både för mig själv och för andra. Så jag älskar musik där jag kan sjunga med och dras med i musiken.

Don’t stop me now – Queen

Dance with somebody – Mando Diao

Die Motherfucker Die – Dope

Alla vill till himmelen men ingen vill dö – Timbuktu

Pon de Replay – Rihanna

Uprising – Muse

Hot’n cold – Katy Perry

Bulletproof – La Roux

No air – Jordin Sparks feat Chris Brown Remix Jason Nevins

Mamma Mia – Mamma Mia The Movie

Bonus relax:

Promise in the air – Malou Berg

bloglovin

 • WOW! jag satt och nickade för mig själv och tänkte “åh, ja den där!” haha. Alla låtar får TVÅ tummar upp, bra musiksmak du har! :D

  fine

  December 12, 2010

 • haha, snacka om blandad musik. Men bra musik. Du är allt bra söt!

  Matilda

  December 12, 2010

 • fotte sanger :D

 • TACK FÖR ATT DU INSPIRERAT MIG TILL EN EGEN BLOGG!

  Hoppas du vill följa mig och min blogg och min utveckling! Du ska veta att din blogg ligger på prio.1 av alla bloggar jag läser och allt du skriver får mig alltid att tänka till. Nu vill jag göra det du gör fast på egen hand. Ju fler människor som inspirerar desto härligare!

  “Jag hoppas av hela mitt hjärta att ni vill vara med och dela den här resan tillsammans med mig. Jag har humor är knasig, kanske inte helt korrekt alla gånger men jag är klok som en uggla och stundtals djup som indiska oceanen.
  Jag ska göra allt för att inspirera och utmana er om ni lovar mig att dela med er av era livsnjutarknep och allt annat som får oss att må gott! Imorgon får ni ett första smakprov… ”

  HA EN HÄRLIG VECKA!

  Hälsoresan

  December 13, 2010

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment