Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Vem är ditt största stöd i livet?

Ställ dig själv frågan ovan och lyssna till ditt intuitiva svar.

Jag hoppas att du har ett svar på frågan som inte lyder “Jag själv”. Alltför många är vi som hellre belastar oss själva än vänder oss till våra närmaste och låter dem hjälpa. Som gärna hjälper våra nära, stöttar och finns där, men som har svårt att räcka ut en hand och be om hjälp eller visa sig svag.  Men omgivningen finns ju där, för att hjälpa oss, vara ett supportsystem.

Att våga visa sig svag, är en styrka!


 • Hördu Ella, du verkar ju ha koll på det mesta och jag har för mig att du också har en garmin forerunner?
  Det jag funderar på att hur den räknar kalorier? Utifrån puls eller sträcka/hastighet osv..?
  Ha en bra dag!

  mholmstrom

  November 29, 2010

 • Koll på allt skulle jag verkligen inte påstå, men man kan ju låtsas ;)
  Skämt åsido, jag har en Polar RS800x (heter dne verkligen så? är inte säker) och den räknar ut kaloriförbrukningen utifrån puls, kroppsvikt (ålder?) och ett värde man får fram efter att gjort ett pulstest med klockan.
  Hur Garmin fungerar vet jag dock inte, men jag skulle gissa att den fungerar likadant :)

  ÄtaTränaKämpa

  November 29, 2010

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment