Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

TÄVLING – Vinn kärleksfullt halsband från Kreativ Insikt

“Kärlek och Drömmar”

Jag har fått ett likadant halsband från Kreativ Insikt och jag älskar det. Jag är väldigt förtjust i smycken med budskap, med en tanke bakom. Det här halsbandet säger “Älskad och trygg – skapad för stora ting”. Dessutom har den en liten “drömpuppa” där jag har skrivit ner några tydliga önskningar och mål. Dem bär jag numera alltid närmast hjärtat. Fint.

Jag har fler smycken jag har köpt från just Kreativ Insikt, just pga de genomtänkta och kärleksfulla budskapen.

Nu lottar jag alltså ut ett halsband av varianten på bilderna.
För att vara med och tävla ska ni maila mig på atatranakampa@hotmail.com och svara på frågan “Var ligger Kreativ Insikts butiker?” Samt anmäla sig till deras nyhetsbrev eller beställa hem deras katalog. Tävlingen pågår fram till söndagen den 5/12, sen lottar jag ut en vinnare. Lycka till!

bloglovin

 • Klart man vill vara med och tävla. Har anmält mig till nyhetsbrev samt mailat. Hoppas jag har turen med mig! =)

  Emma

  November 29, 2010

 • Perfekt julklappstips!

  Miss Agda

  November 29, 2010

 • Jag gillar också sådana smycken, blir som en symbol, trots att de egentligen masstillverkas..:) Jag greps av ditt inlägg om hälsa. Jag har slutat läsa vissa träningsbloggar för att de helt enkelt är för enspåriga, bara matar på om 90-kilometersveckor och att livet bara handlar om mer träning och mindre fettprocent. Därför bloggade jag lussebullsbak häromdagen – det är också hälsa – gemenskap, mys och välmående, och glädjekalorier :)

  Katten

  November 29, 2010

 • […] Läs mer om hur du gör för att delta, här. […]

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment