Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Tack:

Tack fina fina hästen för att du får mig att åka ut till dig i snöstorm och vara ute i minusgrader i någon timme och känna mig glad och lycklig i själen efter det. Utomhus är bäst! (Tack till hunden också, hon är mest en suddig prick på bilden, men alltid glad vad man än hittar på.)

Tack Nike/Topphälsa för paketet som landade hos mig idag. En mycket välkommen överraskning (eller, egentligen visste jag ju att det skulle komma, efter Topploppet, men det hade jag hunnit glömma..) en dag som denna.

Tack alla söta femåringar på förskolan jag var på imorse och gjorde övningar/experiment på. Alltså, hur söt får man vara? När de sjöng julsånger på samlingen skickades jag 15-20 år tillbaka i tiden och mindes, med tydlighet, luciatåg och alla sånger. Så jag sjöng med. Lite härlig barnaglädje rakt in i själen.

bloglovin

 • i know och jag ska jobba med härliga ungar, HELA tiden! =O)
  Härlig bild på häst och hund, men hade du inte berättat att det var hunden hade jag nog inte sett det =O)
  Jag längtar alltid ut när jag läser dina härliga beskrivningar (alltså ut i friska luften och snön, inte till hästar ;O)
  <3

  Li

  November 25, 2010

 • Aha – jag har inte hunnit hämta ut mitt Nike-paket än, men det där såg ju spännande ut!

  annastei

  November 25, 2010

 • Vad härliga saker att vara tacksam över! :)

  Cissi

  November 26, 2010

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment