Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Vecka 6 i 6vu! FINAL!

 • Utför de 5 maxtesten från vecka 1 igen.
 • Testa en ny träningsform. Något spännande, något du länge funderat på att testa, en träningsform du testat för länge sen men vill ge en ny chans? Du bestämmer!
 • Skriv ner ytterliggare 20 saker med dig/din kropp som du är stolt över/tycker om.

Wow, kan ni förstå? Imorgon börjar finalveckan i 6VU! Jag har följt er kamp under dessa veckor och även om jag inte varit frisk hela tiden och hamnat en aning på efterkälken, så är jag så himla glad och peppad av hur många det är som kämpar på. Ni är så jäkla grymma. Nu har vi alltså en enda liten vecka kvar. Jisses vad fort det gått! Ge järnet nu på alla maxtest, hoppas ni känner att de här veckorna har givit er styrka i både kropp och själ.

Även vecka 6 bjuder på nya små, bonusutmaningar, såklart. De här utmaningarna helt och hållet frivilliga, vissa är enklare än andra och jag hoppas att ni försöker er på någon utav dem.

 • Egoboost. Sätt upp minst en lapp någonstans där du ser den ofta och skriva något som boostar ditt ego. Jag har kvar min lapp “Fan vad du är snygg!” uppsatt på spegeln i badrummet. Jag blir alltid glad av den.
 • Dubbelträna. En dag den här veckan, träna två pass. Det kan exempelvis vara en promenad på förmiddagen och ett styrketräningspass på eftermiddagen. Du bestämmer!
 • Backpass. Ta dig till en riktigt jobbig backe och ta dig upp för den 15 gånger. Om du cyklar, springer, går etc, bestämmer du själv.

Nu är det alltså den riktiga slutspurten. Nu finns det ingen anledning för att spara på krutet!

 • fy fan vad de här veckorna har taggat en!! :D älskar dina utmaningar!

  Emma

  October 25, 2010

 • Jag missade ju helt starten av den här utmaningen så jag hoppas att du kör någon ny utmaning snart igen! =) Grymma är ni allihopa som hängt med på de här 6 veckorna!

  Emma

  October 25, 2010

 • Åh alla är så grymma som hängt med på denna resa!

  Sanna

  October 25, 2010

 • Nu kör vi så det ryker!!

  Soulsister

  October 25, 2010

 • Jag har tyvärr hoppat av, mitt knä började krångla och efter en muskelbristning i vaden och nyupptagen löpträning vågade jag inte riskera något. Men jag följer dig och många av er andra och tycker ni är sååå duktiga. Maxtestet kommer jag dock att göra om denna veckan för jag har ju inte slutat träna. Nä, jag är i full gång och älskar det! Blir det några kortare utmaningar någon gång så hänger jag kanske på då.

  Lycka till allihop, ni är BÄST!

  Trollmor

  October 25, 2010

 • Jag är inte med i utmaningen, men jag ska börja med squash den här veckan. Ser så himla hurtigt ut. Jag och en kollega ska få vår första lektion på onsdag.

  mvh//pernilla be

  Pernilla Be

  October 25, 2010

 • Wooo, jag är LADDAD för sista veckan! Nu kör vi! :)

  JoHo

  October 25, 2010

 • Du är en sann inpsiration. Keep it up!

  Anna Nuvarande

  October 26, 2010

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment