Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Mitt nya stammishak:

Det känns som om det var evigheter sen jag var stammis på gymmet..

Nu känner sköterskorna igen mig och vet om alla mina problem, igår hämtade jag prover, idag lämnade jag prover och fick även en liten tid hos läkaren. Han tittade på mina utslag och kallade in en kollega och de båda kände och tittade och funderade över vad jag råkat ut för. Det blev ingen diagnos, men likväl tog de mig verkligen på allvar och jag ska bara avvakta över helgen.

Jag åker till fjärran land imorgon med min syster och vår mamma, det är vår 60:års present till henne och hon vet fortfarande vart vi ska åka. Kul att se ut som en spetälsk i ansiktet då… Haha.

Nu är jag klädd i mina finaste löparkläder och är redo för en träff med en cool tjej, spetälsk och allt! :)

  • Läskigt med utslag! Tack iaf för en toppenblogg! Jag gillar verkligen din utmaning som du har, jag var däremot inte mogen att hänga på men nu har jag iaf tagit ett steg och börjat med min egen blogg om övervikt igen och det känns bra!

    Joline

    October 28, 2010

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment