Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Kvällens middag med efterrätt.

Oxfilé igen (149 kr kilot på Hemköp), idag med två potatisar (de är delade på mitten), avokado, broccoli och paprika. Sen två små såser. Sjukligt gott! Och jag är fortfarande lika förtjust i tallriken Lagom.

Efter drygt fyra timmars träning måste man ju äta efterrätt också. Lättostkaka med lättsockrad hallonsylt. Helt ljuvligt.

 • Nice! Lyxigt med efterrätt, men det var helt rätt efter så mycket träning!

  Karin - FitnessochHälsa

  October 7, 2010

 • Tack så mycket för ditt tips! :) Jag har hittat en pulsklocka på claes ohlson för 499:- som har de finesser som jag söker så jag funderar på att slå till på den! Är så himla pepp på en klocka, men måste tyvärr vänta på pengar. Så typiskt! ;)

  Miss Fatty

  October 7, 2010

 • Oh va det där såg gott ut, ostkakan lite extra då alltså….mumma

  Soulsister

  October 7, 2010

 • ser mumsigt ut :D älskar oxfilé!!!

  Emma

  October 7, 2010

 • Jag älskar också ostkaka och det har närmast blivit mitt standardmellis :)

  Erika

  October 7, 2010

 • Åhhhh en sån tallrik vill jag oxå ha!!! Var, var var kan man få tag i en sån?

  Nilla

  October 7, 2010

 • Nilla> http://www.hallavikten.se/halsotallriken-lagom
  Men jag kommer lotta ut en tallrik nästa vecka också :)

  ÄtaTränaKämpa

  October 7, 2010

 • Lättostkaka låter farligt.. Jag tycker inte du skall dra ned på fettintaget. Se istället upp med kolhydraterna. Ett tips är att du läser på lite om LCHF (Low Carb High Fat). Kostdoktorn.se är ju en mycket bra blogg som ofta tar upp ämnet.

  John

  October 7, 2010

 • John> Jag är i vanliga fall inte det minsta rätt för fullfett produkter, att det råkade bli lättostkaka den här gången är nog snarare en slump. Förövrigt så kan jag en hel del om LCHF men är inte intresserad av att köra någon diet öht :) Tack för tipset dock!

  ÄtaTränaKämpa

  October 7, 2010

 • Det där såg ju inte helt fel ut alltså!

  Malin I Form

  October 7, 2010

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment