Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Utvärdering av vecka 56 (v.36)

Jag är inte glad över vecka 56. Jag är less. Jävla sjukdom som bara överföll mig och som vägrat släppa greppet. Jag hostar och snörvlar och känner mig bitvis febrig. Jag har mens och känner mig som en tunna på två ben. Jag har varit konstant sugen och har bitvis fallit dit för “äta-vad-som-helst”-suget.

Inför vägningen imorgon så, ja, jag är ganska övetyga dom ett plus.

LÄNGTAR EFTER ATT VARA FRISK!

Måndag: Morgonpromenad 30 min Spinning 55 min

Tisdag: Morgonpromenad/löpning 55 min

Onsdag: Sjuk

Torsdag: Sjuk

Fredag: Sjuk

Lördag: Sjuk

Söndag: Sjuk

 • Hahaha, låter som du och jag har varit på samma ställe denna vecka. Sjukdom och mens. Den passningen kändes ju lagom ok. MEN, det kommer en ny vecka, start i morgon! Önskar dig därför en toppenvecka!
  Kör hårt!

  Karin

  September 12, 2010

 • Haha, jag har helt klart haft bättre veckor rent fysiskt, men å andra sidan, det kan bara bli bättre! :D
  tack detsamma!

  ÄtaTränaKämpa

  September 12, 2010

 • nu vecka, nya tag!

  Träningsglädje

  September 12, 2010

 • Hoppas du känner dig bättre inför den här veckan! Aldrig kul när sjukdomar överfaller en…

  Landkrabba

  September 12, 2010

 • Äta-vad-som-helst, jajjemän! I det träsket har jag också befunnit mig senaste dagarna. Men som sagt, ny vecka – nya tag! Krya på oss!

  Sara

  September 12, 2010

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment