Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Minne: Ella 19 år.

Jag ser in i mina 7 år yngre ögon och vet att det är samma person som möter mina ögon tillbaka. Samma person, kanske ca 25 kilo tyngre, 7 år yngre, men samma person. Jag önskar att jag redan då hade kunnat se allt det fina jag ser i mig själv idag och att jag redan då hade kunnat älska mig själv, min kropp och behandlat mig själv med den kärlek och respekt vi alla förtjäna.

Jag skäms inte när jag ser bilder på mig själv när jag var så pass stor, jag känner mig inte äcklad eller mår dåligt över den jag var. Jag är stolt. För jag må ha gjort en stor resa under de senaste åren av mitt liv, jag har fått självkänsla och självförtroende och börjat att verkligen älska mig själv. Men jag är fortfarande jag. Och jag älskar mig lika mycket som den jag är idag, som för den jag var när jag var 19 år. Samma fina tjej. Fina jag.

 • Wow vad du har kommit långt och vad fin du var då också.
  Jag tänkte nog haka på din utmaning förresten. Roliga deluppgifter :)

  Katten

  September 13, 2010

 • Jag känner knappt igen dig! Det SYNS att du gjort en resa, inte bara viktmässigt utan även mentalt… en annan energi på dina foton nu! :) Heja!!

  JoHo

  September 13, 2010

 • Vad fint sagt.. Och jag håller med dig i det du skriver om att älska sig själv oavsett… Önskar att man vetat när man var yngre det man vet idag.. Men man måste nog också lära sig av sina “misstag” och man kommer långt på livserfarenheter! Du har gjort en jätteresa, Starkt jobbat! Kramar

  Ida

  September 14, 2010

 • Det är klart att det är samma fina tjej! Men jag ser en stor skillnad, vad roligt. Grymt starkt jobbat.

  Russin

  September 14, 2010

 • Så sant som det är sagt! Jag önskar att jag en dag ska kunna se mig själv på hur jag var förut och känna att jag verkligen älskar mig själv. Jag har kommit så sjukt långt på bara ett år med mig själv. Jag ser mig själv på ett helt annat sätt, jag värderar mig själv på ett annat sätt än för bara ett år sen. Nu saknas bara att jag ska Älska mig själv. Men det kommer nog en dag.

  Pärlan

  September 15, 2010

 • Jag hade inte känt igen dig faktiskt! Men bilden är oviktig, texten du skrivit här är viktigare. Fint!

  Miss Agda

  September 21, 2010

 • Så känner jag oxå. Jag är lika stolt över mig själv som jag är för 17 kg tyngre.
  Jag “växte ju på mig från jag var 19-27år. Jag önskar att jag insett tidigare att jag är en fantastisk männska. Att det inte tog 50 kg att förstå hur fin jag är. Precis som jag är.
  Men det man har gått upp går man ner. För allt som åker upp måste ju någon gång komma ner.

  Ellinor

  February 15, 2011

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment