Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Kycklingtortillia.

Dagens middag är en gammal favorit hos mig och som man kan variera i all oändlighet. Jag brukar försöka att alltid ha tortillias hemma i frysen, för då kan man göra en supergod middag/lunch hur snabbt och lätt som helst.

Såhär gör du.

Tärna en kycklingfilé i lagoma bitar och krydda dem med starka kryddor. Jag använder chilli, svartpeppar, salt och curry. Stek sedan i olja.

Under tiden tärnar du de grönsaker du vill ha i din tortillia. Jag tog cocktailtomater, rödlök, gurka och en halv avokado. Lägg det i tortillian, ha på creme fraiche/gräddfil/kesella och stark tacosås. När kycklingen är klar toppar du grönsakshögen med kyckling, viker ihop tortillian och njuter. Så fantastiskt gott!

 • Hungern for rakt upp haha, måste äta kycklingtortilla imorrn punkt slut !

  Gabriella

  September 27, 2010

 • Haha! Hoppas du får en njutfull måltid imorgon :)

  ÄtaTränaKämpa

  September 27, 2010

 • Gud vad gott det ser ut!

  Och jag måste säga, tack för att du alltid är så pepp! Du är min inspirationskälla.

  Kram

 • Tack själv!

  ÄtaTränaKämpa

  September 27, 2010

 • Tortillas är jättebra! Snabbt och enkelt. Jag tycker väldigt mycket om den som är kryddad med örter och vitlök, mums. Ska handla i morgon, så nu åker den nog med i vagnen. ;)

  J

  September 27, 2010

 • Så himla mumsigt!
  Jag brukar köra med fajitas-kryddorna :)

  http://maliniform.shapemeup.se

  maliniform

  September 27, 2010

 • […] är planerad redan, blev så sugen på kycklingtortilla efter att Ella la upp detta så fram med kycklingen för att tina i med lunch nu och iväg på promenad! Lycka till allesammans […]

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment