Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

“Jag kände knappt igen dig”

Igår på releasefesten träffade jag en nära vän som jag inte sett på ett bra tag. Han kommenterade att han “knappt känt igen mig” när han först såg mig. Jag, som inte riktigt förstod vad han menade bad om en förklaring (jag trodde han syftade på mitt hår, kanske). “Du har ju gått ner sjukt mycket i vikt“. Tänk vad snabbt man glömmer! I mitt huvud har jag ju alltid sett ut såhär. I mitt huvud ser jag i stort sett precis lika stor ut idag, som för ett år sedan.

Jag har sagt det förr och jag säger det mer än gärna igen. Det är fantastiskt att ha bilder från varje vecka, att kunna jämföra med. För att se skillnaden.

Ett drygt år sedan:

Bild 73Bild 72

Nu:

Om ett år, då kommer jag använda den här veckans bilder och säga “Titta vad mycket som har hänt på ett år”. Det om något är en peppande tanke. Att de bilder som nu är “efter-bilder” då kommer kunna användas som “före-bilder”. Och vet ni, en tanke som slår mig när jag ser på bilderna här ovan är hur mycket jag älskar min kropp. Den har fått stå ut med så mycket okunskap, okärlek och otacksamhet att den nu förtjänar att resten av vårt gemensamma liv överösas med kärlek, tacksamhet, omvårdnad och alla verktyg för att vi ska vara ett starkt och frisk team.

Dessutom, blev så glad, peppad och extra motiverad av min kompis kommentar. Tack för det!

 • Vad fint sagt. Man ska älska sin kropp och vårda den ömt!

  Fitnesscoachen

  September 8, 2010

 • Åh, kroppen ÄR ju så värd all kärlek och omtanke den kan få!! Och det har verkligen hänt grejer det senaste året, häftigt! :) Krya på dig!

  JoHo

  September 8, 2010

 • WOW, vilken skillnad. Bra jobbat!

  Soulsister

  September 9, 2010

 • Gud vad kul! :) Du är inspirerande!

  Dessi

  September 9, 2010

 • va du är duktig tjejen!

  linn

  September 12, 2010

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment