Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Dagens tacksamhet:

 • Jag är så tacksam för varje dag som jag vaknar upp och känner lust och glädje över livet. Har man, som jag, någon gång varit i en situation då den känslan känns avlägsen och mest som ett blekt minne, vet man att man aldrig får ta livsglädje förgivet. Jag har aptit för livet. Jag känner mig glad, trygg och lycklig i mitt liv. Det om något är värt att vara tacksam över.
 • Idag är jag tacksam över ett visst sms från en nära vän som lättade en aning på oroshjärtat.
 • Jag är tacksam över att jag går på en utbildning som verkligen ger något, både för mig som person och för min framtid. jag trivs verkligen med mitt val utav utbildning och framtida jobb.
 • Jag är tacksam över att jag åkte till psykpuben idag efter skolan och fick lite mer tid med några klasskompisar som jag verkligen gillar. Vi ska ju tillbringa 5 år tillsammans, så det gäller att vi svetsas ihop till en fin grupp. Jag tror på oss!
 • Jag är tacksam över att det känns som om kroppen går mot ett friskare tillstånd för varje dag. Snart är jag helt frisk.
 • Jag är också tacksam över att jag sov så extremt gott inatt. Inatt var det som om allt bara klaffade, jag sov en lycklig sömn. Jag vet att jag vaknade till några gånger under natten och bara var glad, skönt trött i kroppen och så nöjd över att det inte var morgon än utan jag kunde mys-sova vidare. Jag vaknade glad och utvilad när jag väl skulle upp. En underbar natt!
 • Jag är tacksam över att jag blir bättre på att inte bli provocerad utav sådant jag ändå inte kan förändra och som i det långa loppet inte spelar så stor roll. Ju mer energi jag har kvar till glädje och positiva val, desto bättre.
 • Livet. Jag är tacksam över att jag lever. Vilken gåva det är.

 • Så klokt och så sant. Tyvärr uppskattar man sällan vad man har förrän man så att säga står på andra sidan. Jag ska också bli bättre på att känna tacksamhet för det jag har, tack för inspirationen!

  Prralin

  September 17, 2010

 • bra skrivet! bra att tänka på allt som är bra och fantastiskt! för det är mycket i livet som är det! men ibland fokuserar man för mycket poå det som inte är det…

  du har en superbra, stark, inspirerande, positiv och grym blogg som jag följer varje dag!

  keep up the good work!

  Linda

  September 17, 2010

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment