Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Utvärdering av vecka 53 (v. 33)

Äntligen är jag tillbaka i Stockholm! Det är som om många pusselbitar bara faller på plats av sig själv när jag kommer in i min lägenhet, när väskorna ställs på hallgolvet. Ett lugn och en energi på samma gång.

Jag kommer köra igång med mina vanliga måndagsvägningar nästa måndag, dvs, inte imorgon. Det känns bra. Jag känner mig taggad och inspirerad inför det. Ingen ångest = precis vad jag ville åstadkomma med det här lilla uppehållet från vågen.

Maten har gått helt okej den här veckan, en-portionsregeln har bara glömt bort någon gång. Bilresan upp och ner till Umeå ledde dock till någon trisslott, ajabaja. Men sakta men säkert försvinner tankarna på sött och suget minskar. Bra. Sen är det väl som vanligt, så fort träningen kliver in, kliver suget ut.

Träningen då? ja, i veckan var det bara två träningstillfällen, knappt två timmars träning skrapade jag ihop. Istället för träning har jag dock haft fullt upp med annat, som att måla hus och släpa skräp från gården och annat som har krävt min kropps aktivitet. vardagsmotion är fantastisk.

Och ännu en del i att må bra och sådär, är sömn. Så nu är det slut med sent häng fram tv:n/datorn. I säng i säng! Nästa vecka bjuder på många spännande grejer. Bland annat uppropet till skolan, psykologlinjen, here I come!

(Åh, jag älskar livet!)

 • Have fun i skolan!
  Jag börjar också idag och ser framemot det väldigt mycket.

  frida

  August 23, 2010

 • Jaaa, hösten = new beginnings, och jag älskar´t! Lycka till med psykologerandet :) . (Ha, helt nytt ord, score ;) !)

  soffan

  August 23, 2010

 • haha, att försöka uttala ordet tar ju en kvart bara det! :D

  ÄtaTränaKämpa

  August 23, 2010

 • tack snälla fina för dikten du skickade
  så oerhört fin
  och den tröstade faktiskt

  emliscious

  August 23, 2010

 • Lycka till med din nya utbildning! Jag började också skolan idag :)

  Landkrabba

  August 23, 2010

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment