Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Utvärdering av vecka 52 (v.32)

Den här veckan har känts relativt bra. Men jag längtar så oerhört mycket efter mitt Stockholm, min lägenhet, mina vänner, mitt gym att dagarna här mest blir långa. Jag är dessutom oförklarligt trött hela tiden. Jag har börjat med min medicin för Hypotyreosen som jag har, jag fick ta en paus med den under sommaren, då min lever mådde sådär. Då, när jag åt den i våras, fick jag precis samma problem. Vi får se hur jag gör med det, kanske har det inte med varandra att göra.

Träningen har ju gått oväntat bra, 6 timmar, enbart cykling fördelat på fyra dagar. Helt klart godkänt.

Måndag: Cykling 6 mil, 3 h 20 min

Tisdag: VILA

Onsdag: Cykling 48 min, 18 km, Cykling 30 min, 12 km

Torsdag: Cykling 30 min, 7,3 km

Fredag: VILA

Lördag: VILA

Söndag: Cykling 58 min, 18,1 km

Jag har lite funderingar kring mina vägningar då jag just nu inte känner att jag har de verktyg jag skulle vilja ha för att underlätta för mig själv. Jag saknar rutiner, fokus och träningen här ute helt enkelt. Uppmärksamma läsare märkte nog att jag inte redovisade någon vikt förra veckan. Jag känner att jag helst vill komma igång ordentligt och vara i gängorna helt och hållet innan jag ställer mig på det där vågskrället. Då kan jag bättre ta resultatet och känna att det mindre ångestladdat. Jag har inte bestämt mig än. Men om vägningen imorgon uteblir så beror det helt enkelt på det. Jag kommer dock jobba stenhårt för att nästa vägning, om den så blir imorgon eller om två veckor, ska bli en positiv överraskning. Jag behöver lite positiva överraskningar för att kicka igång ordentligt. Däremot skulle ett plus vara en aning förödande för tron på mig själv just nu.

Förövrigt kan jag meddela att jag idag stod emot dessa efterrätter, fast det var inte helt lätt. Men med tanke på kuvertet med trisslotter från min födelsedag och dagarna efter, som Sara förmodligen får imorgon, så får det helt enkelt vänta. Det var helt klart värt att avstå, såhär i efterhand.

P.S. Håll extra utkik imorgon, då kommer en rolig tävling dyka upp på bloggen!

 • Oh, brev! Ytterligare en anledning att åka hem (är hos pojkvännen sen i tisdags) förutom att vattna mina stackars bortglömda blommor där hemma :-) Jag lyckades också skrapa ihop ytterligare trisslott till dig igår då jag var på födelsedagsfika, de dyker upp hemma hos dig i veckan!

  Sara

  August 16, 2010

 • Jag hamnade här i min jakt på en viktblogg att följa och fastnade direkt. Vilken härlig blogg!

  Kajsa

  August 16, 2010

 • Men om du känner dig trött trots levaxin kanske den är för lågt inställd? Äter själv och när jag vart trött har den legat för lågt. Be att få prata med din läkare, är inte meningen att man ska behöva må dåligt.

  natalie

  August 16, 2010

 • Ja, det kan vara tufft när man kommer ifrån rutinerna! För mig fallerade alla rutiner under semestern på Gotland i förra veckan, trots att det gått bra i övrigt i sommar.

  Jag har varit här förut som Evalinn, men har startat en ny blogg för min viktnedgång…ser fram emot att fortsätta inspireras av dig!

  Eva

  August 16, 2010

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment