Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Umeå.

Vi är på besök uppe i norr och ser Umeå från stadens bästa sida. Solsken och sommarväder (hemma spöregnar det). Det är vackert här uppe!

Vi borde egentligen åka hem i tid så vi slipper sen nattkörning hem, men det finns andra saker som lockar här uppe, förutom att umgås med mina fina vänner då såklart. Iksu, nordens största träningsanläggning ligger bara någon kilometer bort och igår blev jag även tipsad om en hinderbana här i Umeå som tydligen ska vara både rolig och tuff. Så mycket man vill göra, så lite tid.

Angående något helt annat, bidragen till tävlingen har blygsamt börjat droppa in. Jag har dock fått frågor kring deltagande vid finalen där jag kommit med lite felinformation, givetvis kan man vara med i tävlingen, utan att behöva delta personligen på finalen i Stockholm om man blir en av de tre finalisterna. Alltså, läsare över hela landet kan vara med. Blir man en av finalisterna, så är man hjärtligt välkommen att komma med, men man måste givetvis inte. Så, skicka in era bidrag, det finns en fin vinst i potten! Jag vill ha in fler bidrag!
Maila bilden och din berättelse på max 100 ord till atatranakampa@hotmail.com


 • Vad roligt att höra att du är här uppe hos oss :) Självklart måste ni ju testa “mitt” gym Iksu ;) Om det är den hinderbana jag tror så ligger den ca 100meter från mitt jobb :D Hoppas ni får en toppendag i Umeå!

  Lotta

  August 18, 2010

 • Va! Är du i UMEÅ?! Min underbara kära hemstad! Jag håller med, Iksu är grymt. Fast jag har inte varit där på säkert åtta år och det var enormt redan då så jag kan bara tänka mig hur stort det är idag. Hälsa alla björkarna och finaste älven från mig :-)

  Sara

  August 18, 2010

 • På Iksu jobbar JAG :D

  Emmas Form

  August 18, 2010

 • Å. Umeå. Min hemstad. Hade dock inte kommit igång med träningen på riktigt innan jag flyttade därifrån med simmade lite på IKSU i alla fall.

  Kristin Stenberg

  August 18, 2010

 • detta har inte något me inlägget att göra me kostar denna bloggen dig något? tänkte själv ev starta en blogg men ja vill inte att den ska kosta något.. tack på förhand / Emelie

  Emelie

  August 18, 2010

 • Hej Emelie, nej WordPress kostar ingenting, lycka till med din blogg!

  ÄtaTränaKämpa

  August 19, 2010

 • Iksu är ju bara bäst, du måste testa om du befinner dig i Umeå någon fler gång :)

  Ida

  August 18, 2010

 • Här spöregnar det också. SOM FAN till och med :) ! Jag gillart. Nu får det gärna bli höst.

  soffan

  August 19, 2010

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment