Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Laddad inför PT-pass.

Känner mig oerhört laddad efter en ganska seg morgon. Dock är jag obehagligt medveten om att efter mitt träningspass så väntar en heldag med tentaplugg. Kan komma på 100 saker jag hellre hade gjort en torsdag som denna. Tack gud för det halvtrista vädret ute i alla fall, nu blir jag inte lockad ut av strålande sol. Det gäller att tänka positivt.

Vad tror ni om dagens pass, kommer min PT köra skiten ur mig?
Jag skulle bli oerhört besviken om han inte gör det.

  • personligen tycker jag att du ska råplugga i typ 2-3 timmar och göra avbrott för 30 min powerwalk, råplugga igen, powerwalk osv så får du motion + att hjärnan blir piggare :)

    Träningsglädje

    March 25, 2010

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment