Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Dagens tacksamhet:

  • Idag är jag väldigt tacksam över att jag kom iväg ut och red. Det var måhända mörkt i skogen och min kära fyrbente vän, såg en hel del farliga spöken bland stock och sten. Jag är också tacksam för att det äntligen händer grejer med vår kommunikation och att ridningen går framåt!
  • Jag är tacksam för de timmar av tentaplugg som det ändå har blivit. Inte helt optimalt förberedd är jag, men jaghar en hel dag imorgon och då ska det korvstoppas. Skämta inte. Jag har tur som lär mig så lätt ändå.
  • Jag är tacksam över att det blir ljusare och ljusare på kvällarna, är det inte galet vad lättpåverkade vi är? Så kommer lite ljus och vips så känns livet lite lättare. Stockholm smälter!
  • Jag är tacksam över att jag ändå klarade målet för dagen ganska bra. Mycket handlar om planerat ätande. Mellanmål innan blodsockerfallet.
  • Jag är tacksam över att jag är frisk, hel och mår bra.
  • Jag är tacksam över att klockan bara är halv ett och sängen står och väntar på mig. Imorgon blir det träning och sen plugg plugg plugg.
  • Jag är tacksam över alla fina mail och kommentarer ni överöser mig med! Så himla tacksam. Jag försöker jobba ikapp så gott jag kan med att svara. Har ni inte fått svar och tror att jag kan ha glömt er fråga, var inte rädda för att påminna mig. :)
  • Jag är tacksam för livet runtomkring. Det är härligt.

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment