Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Men jag hankar mig fram.

Om man har möjligheten att springa i solnedgång längs med havskanten, kanske man inte ska gråta över en portion biffwook för mycket?

Eller ska man det? Jag vet inte.

Tog mig ut i måndags, solen var på väg ner, men hade ungefär en timme kvar till ordentlig solnedgång. Benen var fortfarand elite tunga efter intervallpasset och dte blåste kraftig motvind. Men jag sprang längs med Röda Havet med starka solstrålar från en sol som mer förvandlades eldröd än gyllengul och det gjorde inget att mitt löpsteg var tungt, kort och långsamt. Det gjorde ingenting alls.

 • Ser riktigt mysigt ut! =)

  therese

  January 6, 2010

 • Jag tror det viktigaste är att du inte använder ett snedsteg som ursäkt till att svulla ut rejält (som min bror skulle sagt). Upp i sadeln igen! Hejja dig!

  MiniZillen

  January 7, 2010

 • Vilka fina bilder… Du är super duktigt som håller igång även på en resa… Hoppas jag kan vara likadan…

  Madde

  January 8, 2010

 • Hoppas du har det riktigt skönt och det där med maten kommer ordna till sig igen när du kommer hem.
  Det är jobbigt med buffé hur man än vänder och vrider på det.
  Det vet nog alla som haft en konstig relation till maten tidigare.

  Jag måste nog erkänna mig besegrad av JoNU, det har inte blivit en enda burpee eller sidoplanka, inga intervallpass heller.

  Kanske att jag kan få in några minuter i plankan på lördag och några burpees också. Kanske ett intervallpass innan det, men sen blir det inte mycket mer för min del i JoNU.
  Jag kör ju min Winning by losing och efter de passen har jag inte riktigt ork att köra ytterligare övningar.

  Running girl

  January 8, 2010

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment