Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

JoNU drar igång med en morgonpromenad!

Ute är det minusgrader och mycket snö. Helt ljuvligt! Dessutom bestämd esig solen för att kika fram bitvis under dne utlovade morgonpromenaden imorse. kallt var dte dock, jag insåg att jag bara har ett par löpartights för sommarlöpning med mig ut till landet så det fick bli det paret plus ett par trekvart-tights. Kaaallt om låren och rumpan. Hunden var glad, jag var glad, livet var glatt.

Tid: 50 min
Sträcka 5 km
Maxpuls: 143
Snittpuls: 123, 60 %


Ljudbok i lurarna såklart.

Väldigt glad hund.

 • Sååå vackert!Önskar det kunde bli så fint här i Halmstad!

  Madde K

  December 21, 2009

 • Vad har ni för väder nu? trodde i min enfald att hela sverige hade snö efter de senaste dagarnas snöande. Jag älskar vintersverige, det är så oerhört vacker med snö. Kallt och vackert = perfekt! :)

  ÄtaTränaKämpa

  December 21, 2009

 • Ville bara fråga, använder du dig av en pulsklocka eftersom du har sån koll på pulsen? Jag funderar på att köpa en. Har du nån du kan rekommendera?

  Josefine

  December 21, 2009

 • Jo vi har snö men långt ifrån så mycket :) Jag älskar också snö, så mysigt! Hoppas det håller till på torsdag!

  Madde K

  December 21, 2009

 • Så fin voffsing du har! :)

  Sedan är jag lite nyfiken, kan man säga att man betar av 1km på 10min? Så man har lite hum på hur mycket man avverkar. Tänker mig att du är experten på området ;)

  Tack för en toppenblogg!

  Amanda

  December 22, 2009

 • Visst är hon fin? :)
  Det beror nog lite på hur snabbt man går, enklast är egentligen att gå in på http://www.iform.se eller eniro eller googleearth och mäta distansen där man går och på så sätt se exakt hur långt man har gått. Jag har mätt de flesta sträckor jag går i vanliga fall och behöve rinte tänka så mycket på dte just nu, dessutom har jag en pulskocka med gps, så när jag nte vet, använder jag mig av den :)

  Tack! :D

  ÄtaTränaKämpa

  December 22, 2009

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment