Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

En ridtur och en hel del ångest senare..

Ridturen var dte enda idag som verkligen varit bra, resten kände inget roligt alls.
ag har halkat in i lite gamla vanor.
Gamla ätmönster.
Det gör mig så ledsen och ger mig sådan ångest.
Har typ gått upp 3-4 kilo! (Hur fasen har det gått till?! Dte är inte diekt så att jag gffat i min chips och godis?)

Jag skriver mer om det imorgon.

Nu bjude rjag på lite bilder från ridturen idag som gick bra trots att min häst försökte dra med mig en vända, vilket även syns på en av bilderna då jag får ta i henne lite väl hårt.

Imorgon blir en bättre dag. Trots att den startar med ännu ett julbord. Efter det julbordet så ska det dröja lång tid innan jag utsätter mig för bufféer. Fy!

 • Vilka härliga bilder! Försök att inte oroa dig så mycket för att du fått ett bakslag. Sådant händer. Själv gick jag upp 10-12kg. Men vi vet ju, både du och jag, att det går att göra sig av med det igen. Du har varit så duktig och nu gäller det “bara” att hitta tillbaka till motivationen och rutinen igen. Du klarar det! *lovar*

  Beckis

  December 13, 2009

 • Åh vad härligt det ser ut! Träning idag? Få tillbaka motivationen! Jag har inte tränat på evigheter, men ikväll ska jag iväg på Step, ÄNTLIGEN! Ska få tillbaka träningsglädjen! (Nu vet jag att det inte handlade om träning där, men träning motiverar ju till hälsosamt ätande också :))

  Madde K

  December 13, 2009

 • Ser mysigt ut och så lycklig du ser ut att vara! =)

  therese

  December 13, 2009

 • Härliga bilder! :)

  Dessi

  December 13, 2009

 • Ne5got intressant ff6r din del under dagen (dag tve5 alltse5). Ser fram emot att hf6ra mer fre5n ditt beavkningsspe5r Ha det gott!

  Mariko

  November 19, 2012

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment