Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Årets första julbord avklarat.

Jag känd emig så himla duktig på gårdagens julbord, ändå känns dte sådär halvbra dagen efter.
Trots att man tar små små portioner, så läggs den ena tallriken till den andra och snart har man ätit ett lass med allt från knäck, mimosa-sallad och rökt lammbog. Det känns som om min vikt bara ökar, istället för att minska, nu vet jag inte om det bara är mental inbillning och ett negativt synsätt frånmin sida. Men oavsett så gör det en ganska tröstlös.

Jag vill ha resultat, nu!

Det känns lagom roligt att årets andra julbord är redan på söndag, kul det ska bli att väga sig på måndag sedan, jag har ångest redan nu!

Nä, nu ska jag sluta negga och gå ut, jag är på landet igen (det är ett väldigt farande på mig) och har ute i hagen sår fem hästar och väntar på mig. Så dte blir en ridtur med vinterkänsla och sedan en långpromenad tänkte jag. Hoppas vädret håller i sig.

Hur ser er lördag ut?

  • Jag ska plugga, färga håret och gå på tebjudning.

    Tebjudningen är hos en granne till mig som har “adopterat” en familj till jul. Familjen består av en mamma och hennes 5 barn.
    Så vi ska försöka hjälpa till och ge henne och barnen en fin jul med mat och julklappar som de annars inte skulle ha råd med. Detta ska planeras på tekalaset idag.

    Running girl

    December 12, 2009

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment