Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Vägning, vecka 12.

Bild 234Bild 241

Vikt: 107,7 kg (-  0,2 kg) (sammanlagt – 25,3 kg)


BMI:
33,2 (-0,1)

Mage vid naveln: 98 cm (- 1 cm)
Midjemått: 92 cm (± 0 cm)
Höft: 107 cm (- 2 cm)
Höger lår: 66  cm (-1 cm)
Höger arm: 37 cm (-1 cm)
Under byst: 93 cm ( ±0 cm)

Haha, ja, det var ju inga stora resultat som man kan skryta med de senaste veckorna, men vet ni vad? Det gör inget! För jag har aldrig, i hela mitt vuxna liv, vägt såhär lite. Och jag går ner, jag minskar på måtten och kroppen känns bra. Dessutom är det nog sunt att viktmninskningen bromsar upp lite, även om det inte är så roligt, jag är väl precis som alla andra och vill ha snabba resultat. Men, tidigare hade jag aldrig varken kunnat vara nöd med ett litet minus eller kunnat känna mig lugn över att jag inte bara kommer deppa ihop och gå upp tio kilo. Jag vet att jag kommer fortsätta gnata på.

Dessutom är jag nu inne på vecka 12, det innebär att jag snart har hållit på i tre månader. Hur coolt är inte det? Vad tiden har gått fort!

Måste dock säga att måtten känns superbra att de minskar så kontinuerligt.

 • Du är grym som har hållit ut så länge. Nu måste väl träningen kännas nästan som en vana.

  Running girl

  November 2, 2009

 • Hur lång är du? :)

  Think Thin

  November 4, 2009

 • 180 cm :)

  ÄtaTränaKämpa

  November 4, 2009

 • Du är så himla duktig!Vad gör väl det att vikten inte minskat så mycket denna veckan?Måtten har ju minskat massor!*Kramiz*

  Ullis

  November 4, 2009

 • Åh, tack och tack detsamma!
  :)
  jag har nog sett dina resultat varje vecka, superduktigt!

  ÄtaTränaKämpa

  November 4, 2009

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment